Sneakers, vrijetijdsschoenen, nette schoenen, laarzen, het zijn allemaal keuzes die je moet maken. Toch wil ik je in mijn blog graag inspiratie laten opdoen over de schoenen die jij kan kiezen. Ik heb namelijk wel een behoorlijke voorkeur en dit wil ik graag met je delen in mijn blog. Vrijetijdsschoenen zijn namelijk de schoenen die je moet dragen en dan vooral sneakers met hele zachte zolen. Ik vertel je er snel meer over.

Sneakers waar je goed mee kan springen op een feestje

Ik ga graag naar een feestje op zaterdagavond. Het is dan natuurlijk erg belangrijk om schoenen te dragen waar je lekker op kan springen en dansen. Als je even rondkijkt zal je dan ook erg veel mensen zien die op Nike Air Max rondlopen. Dat is niet zo gek, want het zijn veruit de schoenen met de meeste vering. Ik noem het zelf alsof je op wolken loopt. Het loopcomfort is fantastisch en de grip is geweldig. Sinds ik deze schoenen ben gaan dragen een aantal jaren geleden kan ik niet meer terug. Ik spring en dans heerlijk op feestjes en ik loop ondertussen in mijn dagelijkse werk ook heerlijk op deze schoenen. Nooit meer pijnlijke voeten, dat is zeker.

Andere schoenen die je ook kan dragen

Natuurlijk is dit niet de enige keuze. Mijn voorkeur mag nu duidelijk zijn geworden, maar misschien heb je andere redenen om bepaalde vrijetijdsschoenen. te dragen. Soms wordt er op je werk gevraagd dat je representatief bent richting je collega’s en je klanten. Dan is mijn voorkeur die ik hierboven noem misschien niet direct het beste idee. Dan zijn er ook andere opties. Ik heb bijvoorbeeld een paar nette schoenen staan waar ik ook heerlijk op loop. Als ik een klantafspraak heb trek ik meestal die aan. Toch gaan na die afspraak deze schoenen alweer snel uit en val ik weer terug op mijn sneakers. Dat blijven toch wel de beste schoenen om op te lopen.

De keuze voor schoenen is niet eenvoudig. Je moet er goed over nadenken, want je loopt er immers de hele dag op. Ook is het heel erg belangrijk om goede schoenen te kopen en rugklachten daarmee te voorkomen. Een bekende oorzaak van rugklachten of bijvoorbeeld een hernia is slecht schoeisel dragen. Kies dus voor kwaliteit en wees ook bereid om een centje extra te betalen. Je zal er dan meer plezier van hebben.