Er zijn een hoop kledingstukken op de markt tegenwoordig die in hun eentje een complete outfit kunnen vormen. En al die verschillende kledingstukken komen met hun eigen verschillende functies. Wil je een jumpsuit met zakken zodat je jouw telefoon daarin kwijt kan? Of misschien een onesie die jou transformeert tot beer voor dat ene verkleedfeestje. Of je het nou een onesie noemt, huispak of jumpsuit, de opties zijn eindeloos met deze kledingstukken, zowel voor dagjes thuis in een luie stoel als voor een te gek knalfeest op Oud en Nieuw.

Knalroze pak

Door een onesie te dragen, ben je met maar één kledingstuk in één keer helemaal klaar voor elk verkleedfeestje. Of dat nou de verjaardag van je nichtje is of het jaarlijkse Halloweenfeest, met een onesie is er altijd wel een mouw aan te passen. Er zijn eindeloos veel opties, van eenhoorn tot cartoonfiguren tot wolk, je hoeft geen extra staart, hoedjes en oren of andere accessoires te kopen om jouw rol te laten spreken. En eerlijk, het zit ook gewoon heel erg lekker. Jouw aandoenlijkheid gaat gegarandeerd omhoog als je de kamer binnenkomt in een levensgrote roze ‘Knorretje’ pyjama-pak. Maar als je niet zo zit te wachten op publiek is een onesie nog steeds heerlijk om thuis in rond te lopen, aangezien de welbekende ‘teddy’ stof vaak gebruikt wordt voor een hoop onesies.

Ontspannen elegant

Een andere vorm van dit kledingstuk is de jumpsuit. Jumpsuits zijn er in alle vormen en maten. Ga jij voor een klassieke elegante look in een zwarte jumpsuit met laag uitgesneden rug? Of is een simpele katoenen jumpsuit in een zomerse kleur meer jouw stijl? Waar de gelegenheid ook om vraagt met een jumpsuit ben je in een handomdraai gestyled. En nu we het toch over de zomer hebben, jumpsuits bestaan ook in een korte variant. Waar de jumpsuit lange broekspijpen heeft en soms ook lange mouwen, heeft de playsuit juist een kort broekje. Ideaal om af te wisselen als het weer het toelaat.

Even op een rijtje

Met een onesie of jumpsuit ben je in een mum van tijd gekleed, je hoeft maar één kledingstuk te kopen (naast een paar leuke schoenen, maar dat vinden we niet erg) om in een complete outfit rond te lopen en het scheelt ruimte in je koffer of tas als je reist. Goed, bij een toiletbezoek moeten we een keer extra checken of de deur wel écht dicht zit maar dat nemen we er hiervoor graag bij.