Het is leuk om af en toe naar een feestje te gaan. Vooral als het geen verplichting is, maar je oprecht zin hebt om erbij te zijn. Het geen dat het voor mij (en vele anderen) lastig maakt is het kiezen van een geschikte outfit. Voor vrouwen lijkt het allemaal veel makkelijker. Zij trekken bij wijze van spreken een jurk aan en zijn klaar. Wij mannen moet toch meer denken aan het geheel. Welke broek wordt het, welk shirt en zal ik mijn Santoni schoenen aan doen? Het blijft een hele klus om netjes en verzorgd op een feest aan te komen. Ik weet dat ik niet de enige ben die hier moeite mee heeft en dus heb ik besloten mijn go-to outfits te delen.

Nette Santoni schoenen of sportieve sneakers

Het liefst geef ik het uitzoeken van kleding en schoenen uit handen. Over het algemeen weet mijn vriendin namelijk wel wat ik mooi vind, maar niet altijd. Als ik zelf mijn kleding bij elkaar moet vinden voor een gelegenheid doe ik dat volgens mij eigen stappenplan. De eerste stap is het nagaan wat voor gelegenheid het betreft. Santoni herenschoenen zouden een beetje buiten de boot vallen bij een gezellig avondje karaoke met vrienden. Hoewel sportschoenen daar perfect bij zouden passen. Je kiest je schoenen dus eerst uit (ik weet het dat klinkt gek). Bij stap twee ga je na wat er leuk zou staan boven de Santoni schoenen of de sneaker. Je weet wel: een spijkerbroek, pantalon of misschien zelfs een chino. Het is allemaal aan jou. Begin je het lijstje te snappen? (we gaan van onder naar boven). Stap drie is het kiezen van het geschikte shirt. Je kunt je sneakers bijvoorbeeld met een spijkerbroek en een basic T-shirt aan. Gewoon lekker ongedwongen! Je Santoni schoenen kun je met een chino en een spijkerblouse aan. Ook met een pantalon en hemd zou het goed staan.

santoni

Santoni is toch wel mijn merk

Misschien had je het al een beetje door tijdens het lezen. Santoni is toch wel mijn merk als het op schoenen aankomt. Ik ben net iets meer van de nettere kledingcombinaties. Toch kun je met de collectie van dit schoenenmerk ook een hoop quasinonchalante outfits creëren. Als je zelf ook Santoni schoenen in de kast hebt liggen dan snap je vast wat ik bedoel. Heb je ze niet, dan wordt het tijd dat ook jij Santoni in huis haalt, je weet niet wat je mist.