Jassenboutique.nl is een geheel nieuwe website, die helemaal gericht is op de verkoop van jassen. Je kunt er voor alle seizoenen prachtige exemplaren kopen. De website is opgericht door liefhebbers van mode, die een specifieke voorliefde voor jassen hebben. Om de collectie en de identiteit van de oprichters te omschrijven, zijn er drie sleutelwoorden van toepassing, en dat zijn: stijl, originaliteit en klasse. Jassenboutique.nl werkt dan ook enkel samen met merken die hierop geselecteerd zijn. Verder dienen de merken continue te blijven innoveren, zodat steeds jassen van de laatste mode, kunnen worden aangeboden. Jij bent dus altijd verzekerd van een jas, die voldoet aan de laatste modetrends. Doordat jassenboutique.nl niet alleen samenwerkt met de bekende merken, maar ook met minder bekende merken een binding heeft, zal je niet snel iemand tegenkomen die dezelfde jas draagt. En is dat niet juist wat we willen? Originaliteit en je onderscheiden, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Daarnaast is het een prettig gegeven, dat jouw unieke jas, ook nog eens betaalbaar blijk te zijn.

Hoe zit het met de maten?

Om je te helpen de juiste maat van je jas te kiezen, staat er op de website een maattabel. Je meet je borstomvang, tailleomvang en heupomvang (alles direct op het lichaam,) en komt zo bij de juiste maat uit. De maten van de jassen variëren van 1 t/m 6, van 34 t/m 48 en van XS t/m XXXL. Dus is er voor iedere vrouw, ongeacht met welk figuur dan ook, een passende jas te vinden. Waar de wat grotere maten bij veel andere webshops of winkels, veruit in de minderheid zijn, is de collectie van jassenboutique.nl, ook voor vrouwen met een maatje meer, groots te noemen. En hoe fijn is het, dat zij ook eens uitgebreid kan kiezen uit een grote, veelzijdige collectie. Ook andersom is dit natuurlijk het geval, want evenwel voor vrouwen met een zeer klein maatje, is het vaak lastige opdracht om een jas te vinden, die naar hun smaak, en in een kleine maat, te verkrijgen is. Ook voor deze vrouw, heeft jassenboutique.nl een ruime keuze.

De service van jassenboutique.nl

Klantenservice staat bij deze website hoog in het vaandel. Wanneer je de juiste jas voor jou hebt gevonden, en hem voor 15.00 uur besteld, wordt hij al de volgende dag geleverd. Ben je om welke reden dan ook, niet tevreden, dan heb je tot 30 dagen de tijd om hem eenvoudig te ruilen of te retourneren. Zowel het bestellen als retourneren is altijd gratis, hoe prettig is dat? Heb je vragen over de collectie, over je maat, het retourneren of andere zaken, dan kun je jassenboutique.nl zowel telefonisch als per email bereiken.