Het blijft een van de beste en meest veelzijdige kledingstukken in de herenmode: heren colberts. Er is weinig zo veranderlijk als de mode; die beweegt in dalende en stijgende lijnen en maakt uiteindelijk altijd de cirkel weer rond naar een aantal jaar geleden. Maar omdat er ook steeds weer wat bijkomt kun je toch altijd weer nieuwe combinaties verzinnen en zo je eigen stijl ontwikkelen. Heren colberts zijn een ideaal kledingstuk waarmee je alle kanten op kunt!

Over heren colberts

Heren colberts zijn een echte klassieker. Een essentieel onderdeel van ieder pak of kostuum, of juist een manier om een casual outfit smart casual te maken. Heren colberts in combinatie met pantalon maken een strakke outfit die formaliteit uitstraalt, zonder dat je je al te opgedoft hoeft te voelen. Een jeans met overhemd en colbertje eroverheen maken een casual look die toch een tintje formeler is, voor een semi-officiele gelegenheid of bijvoorbeeld als dagelijkse outfit naar het werk. Maar je kunt een colbert ook combineren met een gewoon shirt, of broek met een leuk patroontje. Het is namelijk een ideale manier om een shirt wat warmer te maken en hoeft niet altijd per se formeel te zijn!

Heren colberts zijn dus een goede toevoeging als basic aan je garderobe; ze kunnen niet missen in een mannen kleding kast!

Heren colberts bestellen

Veel mannen zijn niet al te groot fan van urenlang winkelen, door rekjes neuzen en alles tien keer aan en uit doen in de paskamer tot je iets vindt waar je naar op zoek bent wat ook nog past. Het is dan een stuk voordeliger als je heren colberts gewoon online kunt bestellen. Als je snel wat nodig hebt is het de volgende dag bezorgd, met minimale bijdrage aan de verzendkosten en altijd de mogelijkheid tot retour. Je kunt dus zelfs als je niet zeker bent van jouw maat gewoon een paar opties bestellen en dan alles behalve de passende weer terugsturen!

Soorten heren colberts

Omdat heren colberts zo’n veelzijdig kledingstuk zijn is er ontzettend veel variatie in vorm, stijl en kleur. Een standard pak materiaal, iets met wat meer textuur, velours stof of een leuk patroontje; het ligt er allemaal net aan waarvoor je de het colbert gaat gebruiken. Als je investeert in een mooie colbert voor op je pak en eentje die net een tikje anders is kun je er alle kanten mee op, en aan elke outfit je eigen creatieve twist geven!