one2wear.nl

Nike heren schoenen: Zoveel keuze!

Nike heren schoenen

Ik was afgelopen week op zoek naar nieuwe sneakers voor de lente/zomer seizoen. Aangezien ik erg merkentrouw ben, was ik op zoek naar Nike heren schoenen. Er is dit seizoen zoveel keuze, het was daardoor geen makkelijke beslissing. Uiteindelijk heb ik wel een supermooi paar Nike heren schoenen gevonden. Ik had een top drie gemaakt en ik zal hieronder vertellen hoe die eruit ziet.

1. Nike air pegasus

De Nike air pegasus is voor mij een klassieker. Ik heb vaak voor dit model gekozen, omdat hij perfect zit. Mijn oog was gevallen op een goudkleurige versie. De bovenkant is van mesh, waardoor hij goed ventileert. Ideaal voor de zomermaanden dus. De meeste Nike herenschoenen zijn toch wat minder luchtdoorlatend,dus dit model was een goede optie voor mij.

2. Nike Mayfly woven

Deze hoort niet helemaal in de categorie Nike heren schoenen, doordat het een unisex model is. Maar toch viel mijn oog op deze mooie schoen, aangezien hij net als de Nike air pegasus een laag model is en goed ventileert. Ik heb nogal last van zweetvoeten, dus dat is erg belangrijk voor mij. Daarnaast is het een lichtgewicht schoen, wat ontzettend fijn loopt. Uiteindelijk vond ik de kleur minder goed bij mijn garderobe passen, dus heb ik deze niet gekozen. Dus ik moest nog verder zoeken tussen de andere soorten Nike heren schoenen.

3. Nike SB Stefan Janoski max

Uiteindelijk komen we bij de beste van alle Nike heren schoenen: De Stefan Janoski! Nike zegt dat het een skateschoen is, maar ik vind hem qua uitstraling eerder gewoon sportief aandoen. Het is wel één van de mooiste Nike heren schoenen die er zijn. Ik heb voor deze schoen gekozen omdat hij het mooiste is, maar ook vanwege de flexibele neus. Ik ben gegaan voor een zwart model, omdat dat ontzettend goed te combineren is met al mijn kleding.

Alle Nike heren schoenen

Uiteindelijk moet je zelf natuurlijk kijken wat je mooi vind. En ik raad je aan om dan lekker online te gaan shoppen. Op de webwinkels zie je alle Nike heren schoenen bij elkaar staan en kan je op je gemak kijken wat je mooi vindt en vervolgens bedenken of het bij je garderobe past. Lekker makkelijk! Ik blijf een trouwe fan van Nike heren schoenen, dus ik heb een aantal vaste webshops waar ik bestel. Ik houd namelijk van gemak. Kijk zelf maar in de collectie van de Nike heren schoenen of er iets voor je bijzit!

Alvast een fijne zomer!

Mobiele versie afsluiten