one2wear.nl

Handtassen zijn geschikt voor elk moment

handtassen

Voor elk moment een andere handtas, het is een droom voor veel vrouwen (en mannen). Handtassen zijn populaire tassen en het liefst heb je er natuurlijk honderden. Maar praktisch gezien is dit niet heel handig, mits je zwemt in het geld en je een enorm huis met inloopkast hebt waar je alles mooi kan uitstallen. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een handtas die multi-inzetbaar is en je kunt gebruiken voor meerdere doeleinden. Lees in deze blog hoe je die vindt!

Handtassen in alle kleuren, soorten en maten

Voor elke situatie zijn er andere soorten handtassen die je kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld vaak de stad in gaat en je dan je handtas meeneemt vind je andere dingen belangrijk dan wanneer je je handtas alleen gebruikt als accessoire. Handtassen hebben zowel praktische doeleinden, als modieuze doeleinden. Gelukkig zijn er handtassen te vinden in alle soorten maten, kleuren, vormen en verschillende handigheden. Je kunt handtassen shoppen in een winkel die daarin gespecialiseerd is, of online op een tassen webshop.

Een avondje stappen met je handtas

Ben je op zoek naar handtassen die je kunt gebruiken voor een avondje stappen, of een dag shoppen? Kies dan voor een wat kleinere handtas. Dit is een stuk handiger omdat je er niet al te veel mee hoeft te sjouwen, en het er ook nog leuk uit ziet. Je kunt je handtas perfect combineren bij je oufit door bijvoorbeeld te kiezen voor een felle kleur of print, of juist een casual tasje. Kies voor een handtas met verschillende vakken zodat je jouw spullen goed georganiseerd kunt opbergen. Nooit meer urenlang graaien naar je telefoon of sleutels, in een handtasje past het allemaal.

Waarvoor kun je handtassen nog meer gebruiken?

Ook voor andere activiteiten zijn handtassen erg geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een dag naar de stad, of een handtas mee naar werk. Ze zijn er in allerlei maten en de wat grotere variant van de handtas zijn perfect om mee te nemen naar kantoor. Hierin past alles wat je nodig hebt voor een dag hard werken zoals je laptop, je oplader en muis, een flesje water, pennen en een notitieboekje, je portemonnee, je agenda, een borstel en je make-uptasje en nog veel meer dingen die je dagelijks nodig hebt. Ook als je een handtas nodig hebt om mee te nemen naar school zijn de grotere handtassen een betere keuze omdat je hierin ook je schoolboeken kwijt kunt.

Mobiele versie afsluiten