one2wear.nl

De beste Furla tassen van 2018

beste furla tassen

Ben je nog op zoek naar een nieuwe tas voor de lente of zomer van 2018? De beste Furla tassen vind je in de webshop van Brandfield. Brandfield is een officiële retailer van het Italiaanse merk en in de webshop vind je dus zonder twijfel de beste Furla tassen! In dit blog vertel ik je meer over waarom ik zo’n enorm fan ben van dit merk. En dan met name waarom ik zo’n groot fan ben van de tassen van Furla (welke je echt hebt in – alle – soorten en maten).

Beste Furla tas bij Brandfield

Brandfield is bij de uitstek de beste plek om de beste Furla tassen aan te schaffen. Dat komt omdat Brandfield een officiële dealer is van dit Italiaanse merk. Daarom verandert de collectie aan Furla tassen en andere accessoires zeer regelmatig. En items uit de collectie van het vorige seizoen worden flink afgeprijsd, om ruimte te maken voor nieuwe items natuurlijk! De beste Furla tassen zijn de tassen met gave en unieke printjes, welke je bijzonder genoeg bij bijna elke outfit kan dragen. Dat is dan ook het mooie van de Furla tas: je kunt er echt eindeloos mee combineren! Van crossbody bags zoals de Furla Metropolis, tot shoppers en mini tasjes: bij het Italiaanse Furla vind je echt alles. Vooral wanneer je naar de beste Furla tassen zoekt bij Brandfield.

Officiële retailer in Furla

Een officiële retailer vinden wanneer je enigszins prijzige merken aan wil schaffen is altijd een goed idee. Zo weet je zeker dat je echte spullen in huis haalt en ook dat je goede garantie krijgt. Op items van vooraanstaande merken zit namelijk altijd wel een vorm van garantie en daar ben je sowieso van verzekerd wanneer je het koopt bij een officiële dealer. Bovendien krijg je bij Brandfield vaak kortingen op items uit de collectie van het vorige seizoen. Die worden tenslotte uit de website gehaald om plaats te maken voor nieuwe items!

Het merk Furla

Furla is een merk met Italiaanse roots, dat dateert van 1927. Sinds van voor de 2e Wereldoorlog maakt Furla al mooie en praktische accessoires voor modebewuste dames. Sinds enkele tientallen jaren is het merk pas echt booming en nu in 2018 is het zonder twijfel het jaar waarin de Furla tassen ons modelandschap gaan veroveren. Daar ben ik van overtuigd! Neem dus snel een kijkje in de webshop van bijvoorbeeld Brandfield, om te zien of er voor jou een gave tas tussen zit.

Mobiele versie afsluiten